Sunday, March 30, 2008

... iga suusataja hoiab endas talve...


Tere kaunis maailma. Täna on eluüle juurdlemise päeva...

aga vahepeal Tartust:
Nädal hakkab mööda saama ja jube mõnus on olnud, lõputöö on edenenud ja referaat on esitatud ja igastasju on tehtud, sealhulgas kaks seiklusmängu (Greete motellis ja Toosikannus).
Greetes oli tavalise paanikaga mäng, mis läks hästi aga Toosikannu mänguga oli ikka jama ka. esiteks kui Iloga minema hakkasime siis suri auto ära ja Martin pidi Greetest muidu otse minema Toosikannu aga nüüd ikkagi läbi Tartu, mis lõi ajakava suht segi. teepeal selgus et meie edasimüüja oli veic kakat teint ja ajakava sassi ajand, meie teadsime et mäng algab 8 aga nemad et pool 7 ja söömine pool9. igaljuhul palju kakat mis õnneks laabus aga igast väikeseid jamasid oli mängu algusega, printer oli rikkis jne :P Mammu ThePrinter hakkas tööle :P ja peale mängu suri martini auto aku veic ära. pidime käima lükkama. lõpp hea kõik hea.

ja eile kui Martiniga läksime stuffi taevaskotta viima põikasime ka Mammastest läbi ja Mammut õpetati veic suusatama :P.. mingi 8 aastat polnud murdmaasuuski alla saanud.

ühesõnaga suht tervislik nädal on olnud.. ei mingeid pidusid jne.

aga tuleviku peale hakkan ühe enam mõtlema iga päev. ja igapäev tekib ka uusi võimalikke ideesid ja võimalusi juurde ja infot. nüüd ma ei teagi mida ette võtta. ehk vaatan kuidas see asi kujunema hakkab. Tartu on mõnus linn muidu, siuke väike ja hubane ja loodust on ka lähedal rohkem kui kodus.

igaljuhul lebotan täna täiega ja vaatan kas tallinnasse tagasi täna või homme :D

elu on päike lill ja armastus (see vist pole enam üllatus) :D

No comments: